برنج طارم هاشمی (صدری)rice-hashemi-001


شروع از : 255,000 تومان

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

آخرین بروزرسانی : 13 مهر, 1399

طارم هاشمی را می توان برنجی نامید که توسط کشاورزان توسعه داده شده  و مراکز تحقیقاتی و سازمان های دولتی هیچ نقشی در ترویج این رقم نداشتند.

علت بازار پسندی و محبوبیت بالای این محصول را می توان ماندگاری بالای این محصول عنوان کرد به طوری که تا ساعت ها بعد از پخت نرمی و طعم خوب خود را حفظ می کند.

نام برنج طارم هاشمی به واسطه کشاورزی که این نوع برنج را توسعه داده بر روی این برنج گذاشته شده. طول خام دانه در هاشمی ۷/۶ میلی متر و طول دانه بعد از پخت به ۱۳/۱ میلی متر هم می رسد و دارای درصد آمیلوز ۲۰/۱ می باشد.

به طور کلی این محصول را می توان یکی از خوش پخت ترین برنج های ایرانی نامید که مورد استفاده زیادی هم در مصارف خانگی و هم در رستوران ها و تالارها دارد.