برنج دودی هاشمیhashemi-smokey


شروع از : 270,000 تومان

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

آخرین بروزرسانی : 13 مهر, 1399

طعم بی‌نظیر یک وعده غذا با برنج دودی در خاطرات مردمان ایران زمین نقش بسته است. دودی کردن برنج در گذشته یکی از راه‌های خشک کردن شلتوک برای تبدیل به برنج سفید بود. این فرآیند موجب می‌شد تا طعم دود بر روی برنج باقی بماند و به مرور وارد ذائقه ایرانیان گردید. امروزه شالیکلوبی ها از خشک کن‌های جدید و مدرن  برای خشک کردن شالی بهره می‌برند و دیگر خبری از بوی دود نیست. نکته مهم در خرید برنج دودی این است که در برنج‌های دودی شده که عطر دودی زیادی دارند و رنگ آن‌ها به وضوح قهوه‌ای شده است برنج بعد از سفید شدن دودی شده است که این روش منسوخ شده و جزء روش‌های تفلبی در تولید برنج دودی به حساب می‌آید. در پروسه برنج دودی، شالی قبل از ورود به مرحله پوست کنی به روش سنتی به‌وسیله در مجاورت قرارگرفتن با  هیزم، خشک می‌شود سپس لایه شلتوک از روی برنج برداشته می‌شود. در این روش رنگ برنج تفاوت چندانی با برنج سفید نداشته و عطر و طعم آن ملایم خواهد شد.