Clicky

سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

حداقل 8 کاراکتر

کندوج، هم سو با تغییرات

طی چند سال اخیر، با توسعه اینترنت، روش­های خرید به کلی تغییر کرده و دسترسی به اطلاعات نیز تسهیل شده ­است. سابق بر این، اهالی بسیاری از شهرها و روستاها، از ترکیب گیاهان و ادویه ­ها برای تهیه غذا، دمنوش­ ها و نوشیدنی­ های سرد و گرم استفاده می ­کردند که مردم خارج از آن اقلیم، از آنها و خواص­ شان بی اطلاع بوده ­اند. اهالی بومی هر منطقه، سال ها روی این ترکیب­ ها و طعم و مزه ­آنها کار کرده ­اند و با توجه به شناخت زیست بوم خود، و بدون استفاده از مواد شیمیایی، به تهیه این محصولات مشغول بود­ه­ اند. تیم کندوج بر آنست با تحقیق های میدانی و بررسی دقیق، نسبت به معرفی این ترکیبات با ذکر خواص آنها اقدام نماید و امکان سفارش مواد پایه آنها را نیز فراهم کند.

ویژگی غذای ایرانی:

غذای ایرانی در سراسر دنیا به رنگ و طعم و مزه اعجاب انگیزش مشهور است و باب طبع همگان است. یک وعده غذایی با کیفیت، مقوی و خوشمزه، باعث می شود، فرایند جذب آن در بدن بهتر و سریعتر انجام گیرد. همچنین به دلیل درگیر شدن همزمان بویایی، چشایی و بینایی انسان، باعث ایجاد آرامش و لذتی دو چندان می شود.

در کندوج به این مهم نیز اندیشیدیم، که غذایی لذیذ و خوش عطر و بو به غیر از هنر بانوان ارجمند مرز و بوم مان، به مواد اولیه مرغوب و با کیفیت ای­ وابسته است که به راحتی در دسترس نیز قرار بگیرند. پس تصمیم گرفتیم، مواد اولیه با کیفیت از کشاورزان تهیه کنیم و ملزومات نگهداری را به بهترین شکل رعایت کنیم. همچنین سعی کنیم هزینه نهایی را برای مصرف کننده، پایین نگه داریم تا با رعایت این موارد، به رنگین شدن سفره های تان و معطر شدن آشپزخانه های تان کمک کنیم.

کندوج یک وب سایت در حال توسعه است که امیدواریم با حمایت و همراهی شما عزیزان بتوانیم، هر روز بر گسترش خدمات آن با حفظ سطح کیفیت، بی افزاییم.

کندوج چیست

کندوج به چه معناست؟

واژه‌ای­ است گیلکی؛ که با نام‌های دیگر کوندوج، کوندیج، کوروج، کوتی و کوتام، در نقاط مختلف گیلان، و غرب مازندران از آن نام برده می‌شود. سازه‌ای است که شالی‌کاران شمالی از آن برای نگهداری و انبار کردن محصولات کشاورزی تولید شده استفاده می‌کنند.

سکوی کندوج­ ها معمولا چهارگوشی به طول و عرض ۳ تا ۴٫۵ متر، و به ارتفاع ۱٫۵ متر است که فقط از یک سو راه باریکی برای ورود دارند. پهنای این سکوها نسبتأ زیاد است و از چهار گوشه آن، چهار ستون مخروطی به ارتفاع ۲٫۵ متر بالا می­رود. بر روی این ستون‌ها که از گل خام و رس­ است، چهار قطعه از تنه درخت که به صورت منشور بسیار قطور تراش داده شده، کار گذاشته می­شود. بام این بنا هم در قدیم از گیاه مخصوصی به نام لی تهیه می شد و در سنوات بعدی از حلب برای پوشش استفاده میشد که به شکل منشور کله قندی بوده است.

از مهم‌ترین مزایای کندوج، بالاتر بودن آن از سطح زمین می‌باشد که باعث می‌شد با آب باران یا طغیان رودخانه و رطوبت زمین به محصول برنج آسیبی وارد نسازد. جلوی فساد برنج به خاطر رطوبت را می گرفت و از سوی دیگر از نفوذ حیوانات موذی به خصوص موش به داخل انبار برنج پیشگیری می­ کردند. از ویژگی‌های بارز معماری بومی در ساخت کندوج، این بوده است که در میانه آن هواکشی جهت جریان هوا تعبیه می‌شد. این هواکش سبب خشک شدن برنج می‌گشت. بنا به تجربیات و شنیدارها، اگر شلتوک برنج* در کندوج بماند، پخت و طعم جالبی خواهد داشت.

با توجه به اینکه این کسب و کار در اقلیم گیلک زبان ایجاد شده است، و نوع کسب و کار انتخابی نیز ارائه محصولات کشاورزی بود، این نام را به عنوان برند خود استفاده کرده ایم تا ضمن پاسداشت این هنر معماری بومی شمال ایران نام آن را نیز زنده نگهداریم.

X