Clicky

سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

حداقل 8 کاراکتر

گوشت کبابی

مواد لازم جهت تهیه کباب ترش

گوشت گوساله: نیم کیلو

پیاز: یک عدد

رب انار: سه قاشق سوپ خوری

گردوی آسیاب شده: صد گرم

سبزی (جعفری، ترخون، گشنیز، مرزه، چوچاق): دو قاشق سوپ خوری

سیر: دو حبه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

1. ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی خرد کنید و تمیز شسته و کنار بگذارید. بهتر است قطعات گوشت برای تهیه کباب ترش در سایز کوچکی خورد نشوند. بعد یک پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. گردوها را با غذاساز آسیاب کنید یا با هاون بکوبید و به پیازهای رنده شده اضافه کنید. رب انار را هم به مخلوط اضافه کنید.

پیاز

2. سبزی ها را ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و گردو و رب انار اضافه کنید. در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید مقداری آب انار هم به مخلوط اضافه کنید تا سس رقیق تری داشته باشید. سبزی های شمالی مخصوص این غذا هستند و اگر از سبزی‌های محلی مانند چوچاق، خالواش و بینه در کباب ترش استفاده کنید طعم بهتری خواهد داشت.

سبزی خرد کردن

3. حالا سیر هم رنده کنید و همراه فلفل به سس تان اضافه کنید.

سیر رنده شده

4. توجه داشته باشید که نمک را به هیچ عنوان در این زمان اضافه نکنید چون باعث سفت شدن گوشت می‌شود. تکه های گوشت را در سس خوابانده و در ظرف را پوشانده و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. هر چه گوشت مدت زمان بیشتری در سس بماند طعم دارتر می‌شود.

می‌توانید یک کیوی هم در مخلوط رنده کنید و آب آن را با گوشت مخلوط کنید تا ترد تر شود. ولی توجه داشته باشید اگر آب کیوی رنده شده زودتر از یک ساعت قبل کباب کردن اضافه شود باعث له شدن گوشت می شود.

کباب ترش مرینیت شده

5. بعد از در آوردن گوشت ها از یخچال، آن‌ها را به سیخ کشیده و در منقل روی زغال کباب کنید. دائم سیخ های کباب ترش را جا به جا کنید تا کباب نسوزد و به طور یکنواخت بپزد.

کباب

6. غذای شما آماده است. کباب ترش را می‌توانید با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

کباب ترش
دیدگاه کاربران 1 دیدگاه
  • arghavan ۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۳ قبل از ظهر

    با سلام
    واقعاا از نظر بنده بهترین غذای شمالی کباب ترش هست. مرررسی بابت دستور پختی که گذاشتین.

ارسال دیدگاه