Clicky

سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

حداقل 8 کاراکتر

مواد پاستا

مواد لازم جهت تهیه پاستا با گوجه خشک و پنیر موزارلا

ماکارونی فوسیلی یا پنه: 350 گرم

گوجه خشک: 200 گرم

سیر: 2 حبه

فلفل قرمز خرد شده: 1/4 قاشق چایخوری

شکر: 1/2 قاشق چایخوری 

برگ ریحان تازه: 1.5پیمانه 

دانه کاج (و یا گردو): 1/4 پیمانه 

پنیر پارمسان رنده شده: 1/2 پیمانه

روغن زیتون: 1/3 پیمانه

موزارلا تازه: 200 گرم

نمک: 1/5 قاشق چایخوری

1. 200 گرم گوجه فرنگی خشک را با 1/3 پیمانه روغن زیتون مخلوط کنید تا نرم شود.

گوجه و روغن زیتون

2. درون یک قابلمه آب و 1 قاشق چایخوری نمک بریزید وقتی بجوش آمد ماکارونی را درون قابلمه برزید و تا زمانی که بپزد و نرم شود صبر کنید. فراموش نکنید که ما برای درست کردن سس به 1 پیمانه آب پاستا نیاز داریم.

دم کردن پاستا

3. وقتی پاستا پخت 1 پیمانه از آب را بردارید و پاستا را آبکش کنید ، آب سرد روی آن بریزید تا به هم نچسبد .

آبکشی پاستا

4. با دستگاه غذا ساز یا مخلوط کن ، گوجه فرنگی های خشک را که با روغن زیتون مخلوط کردیم به همراه 2 حبه سیر ، 1/2 قاشق چایخوری نمک ، 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده ، 1/2 قاشق چایخوری شکر ، 1 پیمانه برگ ریحان تازه ، 1/4 پیمانه دانه کاج و 1/2 پیمانه پنیر پارمسان تازه رنده شده را بریزید و با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و یک دست باشد. سپس نیمی از مواد را جدا کنید و کنار بگذارید .

سس پاستا

5. پاستا را درون قابلمه بریزید و نیمی از سس را روی پاستا بریزید ، حدود 3/4 پیمانه از آب پاستا را درون قابلمه بریزید تا پاستاها مرطوب بشوند؛ این کار کمک میکند تا سس بهتر بخورد پاستا برود. مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله پاستا را بچشید اگه به سس بیشتر یا نمک و فلفل نیاز داشت کمی اضافه کنید.

سپس کمی پنیر پارمسان را رنده کنید ، پنیر موزارلا را ریز خردکنید و 1/2 پیمانه ریحان را هم خرد کنید ،دقیقا در لحظه ای که می خواهید غذا را سرو کنید درون قابلمه بریزید .

پنیر پاستا

6. می توانید پاستا را درون بشقاب ریخته و سپس برگ ریحان و تکه های موزارلا و کمی پنیر پارمسان رنده شده را بریزید تا ریحان و پنیر بخاطر گرمای پاستا ظاهر خودشان را از دست ندهند. 

پاستا با گوجه خشک

امیدوار هستیم از این دستور غذای راحت و لذیذ لذت برده باشید.

ارسال دیدگاه
X