Clicky

سبد خرید
0

سبد خرید شما خالی است.

حساب کاربری

حداقل 8 کاراکتر

مواد لازم جهت تهیه مجبوس عربی

مواد لازم جهت تهیه مجبوس عربی

برنج: دو و نیم فنجان

مرغ: 10 تکه ران و بال

پیاز: یک فنجان پیاز خورد شده

سیر: پنج حبه

آب: به میزان لازم (به خاطر داشته باشید برنج  مجبوس نیز در آب باقی مانده پس از پخت مرغ، پخته می شود.)

لیمو عمانی: دو عدد

برگ بو: شش عدد

میخک: شش عدد

هل: پنج تا شش عدد

زیره: نصف قاشق چای خوری

پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوری

پودر کاری: یک قاشق چای خوری

گشنیز: سه چهارم قاشق چای خوری

زردچوبه: نصف قاشق چای خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

1. ابتدا یک قابلمه آب روی حرارت گذاشته و مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. به مرغ ها زمان می دهیم تا بپزند. (پختن کامل مرغ ها زمان بیشتری نیاز دارد، پس از اینکه کمی مرغ ها پخته شدند، نوبت به اضافه کردن ادویه ها خواهد رسید.)

پختن مرغ مجبوس عربی

2. کمی که مرغ ها پختند، برای خوش طعم تر شدن و خوش رنگ تر شدن مجبوس، کف و چربی های روی آب مرغ های در حال پخت را جمع می کنیم.

جدا کردن کف مرغ پخته مجبوس عریی

3. ادویه های ذکر شده در مواد اولیه مجبوس، پیاز خورد شده و حبه های سیر را به مرغ ها اضافه می کنیم. چهل و پنج دقیقه زمان می دهیم تا مرغ ها همراه ادویه و سایر مواد طعم گرفته و بپزند.

اضافه کردن ادویه و پیاز و لیمو عمانی به مجبوس عربی

4. مرغ ها را از قابلمه خارج می کنیم و در ظرف دیگری می گذاریم. سپس با استفاده از صافی، پیاز، سیر و ادویه ها را از آب مرغ جدا می کنیم.

جدا کردن مواد اضافه از قابلمه مجبوس عربی

5. برنج را به آب مرغ باقی مانده اضافه می کنیم. در صورتی که آب مرغ باقی مانده کم بود، می توانیم کمی آب به برنج مجبوس اضافه کنیم. 

اضافه کردن برنج به آب مرغ مجبوس عربی

6. پس از اینکه برنج را به آب مرغ اضافه کردیم و گذاشتیم بپزد، در یک ماهیتابه کمی روغن اضافه کرده و مرغ هایی که جدا کرده بودیم را تفت می دهیم تا زمانی که به خوبی طلایی رنگ شوند. بهتر است در هنگام تفت دادن دقت شود که مرغ ها ظاهر خود را حفظ کنند تا هنگام سرو مجبوس، غذا ظاهر بهتری داشته باشد.

تفت دادن مرغ مجبوس عربی

7. وقتی که برنج به خوبی دم کشید و مرغ ها نیز طلایی رنگ شده بودند، این دو را با هم ترکیب کرده، خوب هم می زنیم و در نهایت به مجبوس خو گشنیز اضافه می کنیم.

مخلوط کردن برنحپج و مرغ و مواد مجبوس عربی

8. اکنون مجبوس عربی شما آماده سرو است. نوش جانتان.

مجبوس عربی با مرغ و لیمو
ارسال دیدگاه
X